(0244) 591-598office@cruman.ro

Misiunea

Eşti aici

SIGURANTA, INCREDERE, EFICIENTA

"Crearea unui mediu de lucru eficient, sigur și durabil care sa devanseze nevoile industriei"

Declarația de misiune a Industrial Cruman se reflectă in abordarea globala a tuturor proceselor desfasurate prin prisma unei viziuni orientate pe cerintele de performanta, durabilitate si siguranta.

misiunea industrial cruman
misiunea industrial cruman
sediu industrial cruman

Declarația de misiune este susținută prin valori precum un nivel ridicat de comunicare in companie, munca în echipă, competenta si responsabilitate, inovație și profesionalism spre excelență.

Aceste valori coexista si constituie motorul fiecarui proces sau acțiune intreprinsa de catre angajații noștri si ne vor sustine în satisfacerea si depasirea așteptărilor clienților noștri, atingerea obiectivelor proprii și dezvoltarea societatii in vederea mentinerii sale in topul firmelor din domeniu.

Întreaga activitate a firmei este astfel orientată încât să poata oferi întotdeauna clienţilor săi doar produse performante si durabile, siguranţă în utilizarea acestora şi garanţia unei bune investiţii financiare.

Industrial Cruman are ca scop implementarea unei viziuni, care sa reuseasca sa aduca piata din Romania la standardele internationale impuse in ceea ce priveste intreg sectorul de protectie si securitate la incendiu.

Dezvoltarea atenta si in permanenta colaborare cu partenerii externi, nume de referinta in industrie, sunt esentiale pentru promovarea si inlocuirea echipamentelor actuale cu unele de tip modern, avansate tehnologic si prietenoase cu mediul.

Industrial Cruman

Clientii nostri

  • Petrom
  • Lukoil
  • DMHI
  • Hidroelectrica
  • Athenaeum Construct