Paratrasnete Speciale

Eşti aici

Sisteme de protectie la descarcari electrice atmosferice. Asigura protectia totala impotriva acestui tip de evenimente, inclusiv prin garantia acordata : “Fara fulger”.
Echipament pentru Dozajul Riguros al Concentratului Spumant in Fluxul de Apa. Actionat numai de presiunea apei, realizeaza cu exactitate rata dorita de amestec spumant concentrat.
Ansamblu de impamantare retractabil
Ansamblu de impamantare retractabil
Electrod chimic de impamantare cu impedanta scazuta
Electrod chimic de impamantare cu impedanta scazuta
Solutie completa impotriva fulgerelor
Solutie completa impotriva fulgerelor


Stingere cu Gaze Inerte
Instalatii Stingerea incendiilor
Stingere cu NOVEC 1230
Stingere cu NOVEC 1230
Stingere cu FM 200
Stingere cu FM 200


Stingere cu apa si spuma
Instalatii Stingerea incendiilor
Agenti de Stingere
Agenti de Stingere
Magazin online
Magazin online PSI360.ro

Produse Recomandate

Sistemul de stingere cu tunuri fixe

Tunurile de apa si spuma sunt destinate protectiei la incendiu prin refularea apei sau spumei la distante mari si foarte mari. Este asigurata astfel, printre altele, protectia personalului de interventie.

Generatoare de spuma pentru rezervoare

Generatoarele de spuma pentru rezervoare de stocare sunt utilizate la stingerea rapida si eficienta a incendiilor ce pot aparea la acestea.

Generatoare de spuma inalta infoiere

Generatoarele de spuma de inalta infoiere sunt echipamente destinate realizarii amestecului solutiei spumante cu aerul, la rate de expansiune foarte mari.

Amestecatoare in linie

Amestecatoarele in linie cu rata de amestec reglabila sunt echipamente utilizate in instalatiile de stingere a incendiilor cu spuma, rolul lor principal fiind cel de realizare a amestecului predeterminat de spumant concentrat in apa.

Dozator gravitational - FIREMIKS

Echipament pentru dozajul riguros al concentratului spumant in fluxul de apa. Actionat numai de presiunea apei, realizeaza cu exactitate rata dorita de amestec spumant concentrat.

Sistem automat de stingere cu HFC-227ea “Fidias”

Furtun flexibil, incarcat cu agent de stingere lichid, utilizat la stingerea incendiilor de tip A, B si C, precum si a celor de natura electrica si poate proteja majoritatea tipurilor de incinte inchise, cu volume limitate (spatii motor auto, tablouri electrice, rack server,..)