(0244) 591-598office@cruman.ro

Sistemul de stingere cu hidranti

Eşti aici

Sistemul de stingere cu hidranti

Sistemul de stingere cu hidranti de apa consta in hidranti conectati la aceeasi linie de conducte, celalalt capat fiind conectat la pompe si rezervorul de apa. Linia de hidranti pentru stins incendii este un sistem inchis, astfel mentinandu-se presiunea in linia de hidranti.

Calculatiile hidraulice ale sistemului de stingere cu hidranti de apa sunt realizate conform standardelor EN si NFPA. Linia de conducte pentru sistemul de stins incendii poate fi atat subterana, cat si supraterana. Tevile din otel moale sunt utilizate la suprafata, in timp ce tevile din polietilena de inalta densitate sunt utilizate pentru linia subterana. 

Cutia tip pichet este instalata in apropierea fiecarui hidrant si are in dotare doua role de furtun tip C, teva de refulare tip C cu robinet, hydrant portativ daca linia de incendiu este construita cu hidranti subterani.

Statia de pompare poate fi proiectata pe pompe electrie cu motopompadisel in rezerva sau numai cu motopompe disel.
Aceste sisteme sunt folosite in general pentru dotarea unitatilor cu risc mic de incendiu si in special de material combustibile din clasa A de stingere.

Industrial Cruman ofera solutiile integrate de proiectare, furnizare, instalare, test, service si mentenanta pentru toate tipurile de sisteme de protectie la incendiu cu apa.

Formular online Industrial Cruman

Detalii Contact
Informatii suplimentare
Alegeti domeniul care vă interesează
Antispam
Aceasta întrebare este pentru a preveni spam-ul automat la trimiteri.