(0244) 591-598office@cruman.ro

Skiduri de stingere

Eşti aici

Skiduri de stingere

Pentru stingerea incendiilor in sectorul energetic, este nevoie de produse de inalta performanta.
Cu capacitatea sa puternica de stingere si sigura pentru utilizator, schidul pentru pulbere uscata BC este cel mai eficient sistem de stingere pentru hidrocarburi de pe piata.

Schidul este destinat pentru industrial de petrol si gaze, industria energetica atat pentru aplicatii de stingere cat si pentru sisteme de mare capacitate.

Tehnologii de stingere cu pulbere pe baza de impuls

Principiul de stingere este dupa cum urmeaza.
Un gaz generator inflamabil activat termic sau eletric realizeaza produsi de combustie ce creeaza presiune pozitiva inauntrul unitatii. Presiunea creste si rupe memebrana. Pulberea este evacuata la o anumita rata de eliberare.

Pulberea chimica este un amestec de mono amoniu fosfat, bicarbonat de sodiu si potasiu si agenti de antiaglutinare si antiaglomerare. Particulele de pulbere chimica au diametre specifice ce permit diferite rate de eliberare si concentratii ale pulberii chimice in incendiu. Rezultatele de stingere apar in timp de o secunda.

Fiecare modul consta in corp (otel), un set de pulbere chimica, un generator de presiune (generator de gaz solid inflamabil) si un sistem de activare. Ultimele tehnologii permit ca modulele sa aiba un sistem combinat de activare – electric si termic.

Formular online Industrial Cruman

Detalii Contact
Informatii suplimentare
Alegeti domeniul care vă interesează
Antispam
Aceasta întrebare este pentru a preveni spam-ul automat la trimiteri.