(0244) 591-598office@cruman.ro

Stiri, Noutati, Articole

Eşti aici

3
Feb

Stingator auto portabil cu pulbere ABC, tip P1

Stingator auto portabil cu pulbere ABC, tip P1 - PSI360.ro
Stingatorul auto tip P1 comercializat de PSI360.ro este incarcat cu 1 kg de pulbere si este destinat stingerii inceputurilor de incendii. Comanda online aici.
28
Ian

Sloutie noua de la BELZONA, izolare termica cu protectie la coroziune

Sloutie noua de la BELZONA, izolare termica cu protectie la coroziune
Solutie noua, bicomponenta, polimerica, fara solvent, care asigura o bariera de izolatie termica cu protectie la coroziune si proprietati termice si “rece la atingere” sub zero.
28
Mar

Sisteme de stingere pentru bucatarii profesionale – Industrial Cruman

Ce se poate intampla cand hota și bancul de lucru al unei bucătării nu sunt protejate cu o instalație automată de stingere a incendiilor sau personalul este slab instruit pentru astfel de cazuri.
29
Mai

Belzona Polymerics UK, aniversarea a 65 de ani

Industrial Cruman a fost onorat sa participe la aniversarea a 65 de ani a partenerului sau, Belzona Polymerics UK. Evenimentul ce a reunit 48 de distribuitori din tari si continente diferite a avut loc in frumosul oras Dubrovnik,Croatia, unde au avut loc numeroase activitati, schimb de experienta, dar si sesiuni de business, precum si seara de gala celebrarii celor 65 de ani de activitate.
7
Dec

ARMANfire – performanta in protectia la incendiu

ARMANfire – performanta in protectia la incendiu, SISTEM 2-1 – autodetectie si stingere localizata, PROTECTIE 24H/365 Zile - non-stop, de sine-statatoare, fara supraveghere
20
Apr

Siguranta investitiilor tale la ConstructExpo2016

Industrial Cruman si-a facut si anul acesta simtita prezenta la Romexpo, participand la Targul International Construct Expo, eveniment care a reunit profesionisti din domeniul materialelor, tehnologiilor , echipamentelor si utilajelor de constructie.
9
Mar

Magazin echipamente pentru siguranta la incendiu

Industrial Cruman “Pune Pret Bun pe Calitate". Deschide noul nostru magazine online si vezi ofertele noastre speciale, www.PSI360.ro, dedicat echipamentelor si agentilor de siguranta la inceniu.
23
Oct

Solutiile Industrial Cruman la EXPOENERGIE 2015

Industrial Cruman si-a facut simtita prezenta in randul companiilor din domeniul energiei participante la eveniment, prin: Traficul mare de vizitatori la stand si vizitele unor firme de renume, demonstratii la stand cu kit-ul de stingere locala, oferte speciale cu discounturi.

Pagini