(0244) 591-598office@cruman.ro

Despre noi

Eşti aici

Industrial Cruman SRL
Despre noi

Industrial Cruman SRL este o firma cu capital privat fondata in 1992, localizata in Ploiesti – cea mai mare zona de dezvoltare a industriei petrochimice din Romania.

In cei peste 20 de ani de activitate, compania a echipat si protejat peste 1000 de medii industriale diversificate, esentiale activitatii clientilor, atat pe plan nationat ,cat si international.

sediu industrial cruman
Ploiesti
cruman
sediu industrial cruman
sediu industrial cruman

Din 1999, firma abordeaza puternic domeniul securitatii la incendiu, domeniu deseori trecut cu vederea.Printr-o abordare noua si adaptata la expansiunea neincetata a sferei industriale, firma asigura o varietate mare de solutii tehnice eficiente precum si actualizarea constanta la cele mai inalte standarde internationale.

Inovatoare in acest domeniu, firma a evoluat substantial datorita furnizarii de produse si servicii de calitate, precum si prin ideologia de a prezenta clientilor cele mai avansate solutii tehnice si comerciale .

Activitatea noastra acopera intreaga piata industriala si civila.Pachetul nostru complet asigura proiectarea,configurarea si furnizarea produselor, precum si servicii de montaj,punere in functiune si mentenanta periodica.

Dezvoltarea continua a lumii determina expansiunea neincetata a mediului industrial. Astfel, prioritatea maxima a companiei noastre este de a facilita clientilor nostri o varietate mare de solutii tehnice eficiente, asigurand integritate maxima si actualizarea constanta la cele mai inalte standarde internationale.

Suntem apreciati atat pe plan intern prin numeroase si solide colaborari cu companii din industria romaneasca si parteneriate strategice cu IGSU, PETROM, ROMINSERV, LUKOIL, DAEWOO MANGALIA, HIDROELECTRICA, OMV, PETROMIDIA, cat si pe plan extern in Kazahstan, Sudan, Yemen si Iordania.

Adaptarea permanenta la cerintele pietei, aflata intr-o continua dezvoltare, este unul dintre principalii factori care au reusit sa faca din Industrial Cruman lider in domeniul Sigurantei la Incendiu.

Cateva dintre cele mai importante referinte sunt prezentate mai jos:

Sisteme de stingere cu gaze inerte si agenti curati:

Arhiva Palatului Cotroceni;
Arhivele Primariei Bucuresti;
Camera Servere Hotel Intercontinental Bucuresti;
Camera I.T. Dacia Mioveni;
Arhiva Vama Port Constanta;
Camere Tehnice si Arhivele Depozitului Logistic Penny.

Sisteme de stingere cu apa si spuma:

Petrom – OMV / Refacerea si Modernizarea echipamentelor pentru stingerea incendiilor in parcurile de rezervoare pentru stocarea hidrocarburilor din tara;
Rafinaria Petrobrazi / Rampe de incarcare auto, cale ferata;
Rafinaria Rompetrol / Modernizarea sistemului pentru stingerea incendiilor cu spuma;
Conpet( Reteaua nationala de transport titei prin conducte) / Instalatia de spuma pentru zonele cu rezervoare de stocare;
Depozit PENNY/ Amestecator apa si spuma de tip FIREMIKS;
Rompetrol Downstream, Unicom, MOL Downstream, Rafinaria Petrotel-Lukoil / Parcuri cu rezervoare de combustibil.

Platforme / Terminale Petroliere – Maritime

Echipamente de spuma pentru punte;
Tunuri fixe de mare capacitate cu apa/spuma.

Aeroporturi

Aeroport international Bucuresti ‘Henri Coanda’ si Aeroport International Constanta ‘Mihail Kogalniceanu’ / Spumanti de diferite concentratii si echipamente.

Ne adresam tuturor categoriilor de industrii si clienti.

Avem sediul in Ploiesti, unul dintre cele mai industrializate orase, si dispunem de toate facilitatile necesare:

Cladiri de birouri
Depozite de marfuri
Ateliere de productie
Utilaje pentru lucrari la sediul clientului
Parc auto
Suprafata de peste 3500 m²

Industrial Cruman

Clientii nostri

  • Petrom
  • Lukoil
  • DMHI
  • Hidroelectrica
  • Athenaeum Construct