(0244) 591-598office@cruman.ro

Sisteme de stingere a incendiilor

Eşti aici


ARMANfire Chef
Instalatii Stingerea incendiilor
ARMANfire
ARMANfire
Stingere cu CO2
Magazin online PSI360.ro


Stingere cu Gaze Inerte
Instalatii Stingerea incendiilor
Stingere cu NOVEC 1230
Stingere cu NOVEC 1230
Stingere cu FM 200
Stingere cu FM 200


Stingere cu apa si spuma
Instalatii Stingerea incendiilor
Agenti de Stingere
Agenti de Stingere
Magazin online
Magazin online PSI360.ro

Produse Recomandate

Stingatoare LITHIUM pentru baterii LI-ION

Intr-un mediu orientat din ce in ce mai mult catre surse de energie nepoluante, in special electrice, Industrial CRUMAN ofera, ca intotdeauna, un raspuns prompt si eficient privind mijloacele de stingere a incendiilor specifice.

Grupuri de pompare

Cu privire la furnizarea, montarea si punerea in functiune a grupurilor de pompare diesel sau electrice, suntem mandri ca reprezentam firma Armstrong Ltd lider mondial in constructia de pompe.

Rezervoare cu membrana

Rezervoarele cu membrana sunt utilizate atat pentru depozitarea spumantului concentrat, in stand-by, cat si, la pornirea sistemului de stingere, la refularea spumantului concentrat in instalatie.

Sistemul de stingere cu tunuri fixe

Tunurile de apa si spuma sunt destinate protectiei la incendiu prin refularea apei sau spumei la distante mari si foarte mari. Este asigurata astfel, printre altele, protectia personalului de interventie.

Generatoare de spuma pentru rezervoare

Generatoarele de spuma pentru rezervoare de stocare sunt utilizate la stingerea rapida si eficienta a incendiilor ce pot aparea la acestea.

Generatoare de spuma inalta infoiere

Generatoarele de spuma de inalta infoiere sunt echipamente destinate realizarii amestecului solutiei spumante cu aerul, la rate de expansiune foarte mari.